Príbehy

Špenátové lievance s kuracím mäsom a paradajkami

Špenátové lievance s kuracím mäsom a paradajkami Recepty

Ingrediencie

  • 2 paradajky (132 g)
  • 1,5 misky špenátu (30 g)
  • 3,5 PL ovsených vločiek (38,5 g)
  • 2 slepačie vajcia (110 g)
  • 2,5 PL bieleho jogurtu (max 1,8 % tuku) (50 g)
  • 70 g kuracích pŕs
  • 0,5 ČL olivového oleja (2,5 g)

Postup prípravy

  • Kuracie prsia nakrájajte na kúsky a ugrilujte na panvici.
  • Keď sú hotové, prikryte ich, aby nevychladli.
  • Všetky suroviny na špenátové lievance (špenát, vločky, vajcia, jogurt) spolu zmixujte v mixéri čo najviac dohladka.
  • Následne cesto dávkujte na rozohriatu panvicu do tvaru lievancov a každý lievanec opekajte zhruba 1 minútu z každej strany.
  • Keď sú lievance hotové, naservírujte všetky suroviny na tanier buď navrstvením na seba alebo podľa vašej fantázie.
Planeat

Chcete vyskúšať personalizovaný receptár, šitý vám na mieru?

Áno, chcem

 

Tento recept je obľúbená večera Julky Kužmovej z Extrémnych premien.
Prečítajte si jej príbeh premeny