Polievky sú súčasťou skoro každej kuchyne v slovenskej domácnosti. Zeleninové alebo hovädzie vývary väčšinou mávame k nedeľnému obedu a niektoré polievky ako kapustnicu a guláš si doprajeme ako celý obed. Na večeru sa radi zahrejeme krémovou brokolicovou, batátovou alebo cícerovo-pórovou polievkou. Všetky menované v Planeat jedálničkoch už dlhšie máme!
Pravidelne obohacujeme našu databázu novými zaujímavými receptami, nielen z tradičnej slovenskej kuchyne, ale aj niečím extravagantnejším, delikátnym a zároveň s ľahko dostupnými ingredienciami a jednoduchou prípravou.
Najnovšie sme pridali tieto recepty do jedálničkov:
- Bryndzová polievka so zemiakmi
- Hubovo-zemiaková polievka
- Avokádová polievka
- Šošovicová polievka s kokosovým mliekom
- Hrachová polievka s bulgurom
Všetky ich môžete na záver rozmixovať. Krémové chutia vynikajúco aj studené.