Príbehy

Kuracie stehná so špenátom a pórom

Kuracie stehná so špenátom a pórom Recepty

Ingrediencie

  • 115 g kuracieho stehna
  • 1 miska špenátu (20 g)
  • 5 ks cherry paradajok (60 g)
  • 2 PL paradajkového pretlaku (56 g)
  • 25 g feta syra
  • 0,5 PL olivového olej (6 g)
  • 1,5 ČL horčice (18 g)
  • 1,5 naberačky varenej ryže (90 g)

Postup prípravy

  • V hlbokej panvici rozohrejte olej. Pridajte narezané kuracie stehná (zbavené kostí a kože) a 2 – 3 minúty ich miešajte, aby sa mäso uzavrelo z každej strany.
  • Pridajte paradajkový pretlak, približne 150 ml vody, morskú soľ a zmes za občasného miešania duste 5 minút.
  • Do zmesi vmiešajte umytý špenát, nakrájané cherry paradajky a horčicu.
  • Keď je špenát zmäknutý a mäso dostatočne tepelne upravené, panvicu odstavte, zmes posypte syrom feta a podávajte s prílohou.
Planeat

Chcete vyskúšať personalizovaný receptár, šitý vám na mieru?

Áno, chcem

 

Tento recept je obľúbený obed Ivana Lipkovicsa z Extrémnych premien.
Prečítajte si príbeh jeho premeny