Príbehy

Cestoviny s fazuľou, tofu a kešu orieškami

Cestoviny s fazuľou, tofu a kešu orieškami Recepty

V jednoduchosti je krása a v tomto prípade aj skvelá chuť. Ako to už u nás býva zvykom, recept je plný bielkovín, zdravých tukov, komplexných sacharidov a vlákniny. Čo vias si priať 😉

Ingrediencie

  • 50 g grahamových cestovín (neuvarené)
  • 1⁄2 x balenia tofu biele napr. Lunter (90 g)
  • 80 g červenej fazuľky v konzerve napr. Bonduelle
  • 3 PL paradajkového pretlaku napr. Freshona (84 g)
  • 5 ks kešu orechov (7.5 g)
  • 1⁄2 ČL olivového oleja
  • 1 ČL chia semienok (3 g)
  • soľ, korenie

Postup prípravy

  • Cestoviny uvarte podľa návodu v osolenej vode.
  • Kešu orechy jemne podrvte a opražte na suchej panvici.
  • K orieškom pridajte paradajkový pretlak a fazuľu.
  • Pár minút povarte, okoreňte, osoľte podľa chuti a pridajte chia semienka.
  • Tofu nakrájajte na menšie kúsky a jemne opražte na panvici.
  • Cestoviny zmiešajte s uvarenou zmesou a na vrch pridajte opražené tofu.
Planeat

Chcete aj vy zhodiť kilá vďaka personalizovaným receptom?

Áno, chcem